There is nothing to show here!
Slider with alias slider-digital not found.
EXPERIENTA IN DOMENIU PESTE 40 DE ANI

FABRICA OGLINZI SI GEAMURI

Indiferent dacă aveți nevoie de oglinzi sau geamuri pentru ferestre, uși, balustrade sau alte aplicații, la fabrica noastră veți găsi produse de calitate superioară.Ne-am angajat să oferim produse de cea mai bună calitate și să asigurăm satisfacția deplină a clienților noștri. Comandă acum și bucură-te de produse de calitate superioară

ATELIER TAIERE GEAMURI SI OGLINZI

Oferim o gama larga de produse si servicii in domeniul sticlei si al oglinzilor de diferite forme si dimensiuni

STICLA PRINTATA

Sticla printată este o soluție modernă și inovatoare pentru personalizarea diferitelor obiecte din sticlă. Această tehnică de imprimare permite transferul de imagini, texte sau modele grafice pe suprafața sticlei, rezultând astfel un aspect unic și atrăgător

DISTRIBUTIE EN-GROSS

Distribuția en-gros a geamurilor și oglinzilor este un aspect esențial în industria construcțiilor și a amenajărilor interioare. Această activitate implică furnizarea de produse de calitate superioară, în cantități mari, către diverse afaceri din domeniu.

CALITATE GARANTATA

Atunci când vine vorba de oglinzi și geamuri, calitatea este un aspect crucial. Fie că aveți nevoie de oglinzi pentru baie, dormitor sau living, sau de geamuri pentru ferestre sau uși, este important să alegeți produse de înaltă calitate care să vă ofere durabilitate și funcționalitate pe termen lung.

Oglinzi de calitate superioară pentru orice nevoie

Echipa noastră de profesioniști experimentați lucrează cu atenție la fiecare detaliu, asigurându-se că fiecare geam produs este perfect finisat și îndeplinește toate cerințele de siguranță și durabilitate. Putem realiza geamuri în diferite forme și dimensiuni, adaptate nevoilor și preferințelor clienților noștri.

Oglindă venetiană - eleganță și rafinament

Dacă sunteți în căutarea unui element de design care să aducă eleganță și rafinament în locuința sau în afacerea dvs., oglinda venetiană este alegerea perfectă. Oglinda venetiană se remarcă prin designul său sofisticat, cu margini și detalii sculptate manual, care adaugă un aer regal oricărui spațiu.

La fabrica noastră, producem oglinzi venetiene de cea mai înaltă calitate, folosind materiale premium și tehnici de producție avansate. Fiecare oglindă este atent verificată pentru a ne asigura că întâlnește standardele noastre ridicate și că va aduce satisfacție deplină clienților noștri.
APELEAZA

Istorie Oglinda Venetiana

Oglinda venetiană este un obiect decorativ și util care a fost folosit de-a lungul timpului pentru a reflecta imaginea unei persoane sau a unui obiect. Aceasta are o istorie bogată și fascinantă, iar originile sale se regăsesc în Veneția, Italia.

În timpul Renașterii, Veneția era un centru important al comerțului și al artei, iar meșteșugarii venețieni erau renumiți pentru abilitățile lor în confecționarea oglinzilor. Oglinda venetiană se diferenția de celelalte oglinzi prin designul său elegant și sofisticat. Aceasta era realizată din sticlă de calitate superioară, care era ulterior decorată cu gravuri și filigrane din aur sau argint. Oglinda venețiană era adesea însoțită de un cadru ornamentat, care completa aspectul său luxos.

Oglinda venetiană a devenit rapid un simbol al bogăției și al rafinamentului în întreaga Europă. Nobilii și aristocrații din acea perioadă își doreau să dețină astfel de oglinzi în casele lor pentru a-și admira frumusețea și pentru a-și reflecta statutul social într-un mod elegant. De asemenea, oglinzile venețiene erau considerate a fi opere de artă în sine, datorită detaliilor și măiestriei cu care erau realizate.

Astăzi, oglinda venetiană continuă să fie apreciată pentru frumusețea și eleganța sa. Este un element de design interior care poate adăuga un aer de lux și rafinament în orice încăpere. Oglinda venetiană este adesea folosită în dormitoare, holuri sau băi, fiind considerată un accesoriu indispensabil în amenajarea interioară.

În concluzie, istoria oglinzii venetiene este una fascinantă și plină de rafinament. Aceasta a reușit să rămână în tendință de-a lungul secolelor datorită designului său unic și a calității superioare a materialelor folosite în confecționarea sa.

Vrei sa lucrezi cu noi?

Suntem la un telefon distanta