Firma noastră se specializează în producția și instalarea de tâmplărie din PVC, inclusiv geamuri și uși, oferind soluții durabile, estetice și eficiente din punct de vedere energetic pentru case rezidențiale, spații comerciale și proiecte industriale.

Caracteristici ale Tâmplăriei din PVC:

 1. Izolație Termică și Acustică: Profilurile din PVC sunt excelente în ceea ce privește izolarea termică și acustică, contribuind la menținerea confortului termic și la reducerea zgomotului din interior și exterior.
 2. Rezistență la Intemperii și Coroziune: PVC-ul este rezistent la factorii externi, cum ar fi umiditatea, ploaia, zăpada și expunerea la radiațiile solare, ceea ce face ca tâmplăria din PVC să fie potrivită pentru utilizare în orice climă.
 3. Mentenanță Redusă: PVC-ul nu necesită întreținere frecventă sau costisitoare. Este ușor de curățat și rezistă la coroziune și decolorare în timp, păstrându-și aspectul estetic timp îndelungat.
 4. Durabilitate și Longevitate: Profilurile din PVC sunt durabile și rezistente la deformări, fisuri sau deteriorări, asigurând o viață lungă a tâmplăriei și o investiție valoroasă pe termen lung.

Produse Oferite:

 1. Geamuri din PVC: Oferim o gamă variată de geamuri din PVC, inclusiv ferestre fixe, ferestre culisante, ferestre oscilobatante și alte tipuri de ferestre, pentru a satisface nevoile și preferințele dumneavoastră în ceea ce privește funcționalitatea și designul.
 2. Uși din PVC: Avem o selecție largă de uși din PVC, inclusiv uși de intrare, uși glisante, uși pliante, uși de balcon și uși de garaj, toate construite pentru a oferi siguranță, izolație și estetică.
 3. Accesorii și Închideri: Oferim o varietate de accesorii și închideri pentru tâmplăria din PVC, inclusiv mânere, balamale, rulouri și alte componente pentru a completa designul și funcționalitatea produselor noastre.

Avantaje ale Colaborării cu Noi:

 • Consultanță Profesională: Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță și asistență în selectarea celor mai bune soluții pentru proiectul dumneavoastră.
 • Calitate Superioară: Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura conformitatea cu cele mai exigente standarde de calitate.
 • Instalare Profesională: Oferim servicii complete de instalare, garantând o montare corectă și sigură a tâmplăriei din PVC în locația dumneavoastră.
 • Asistență Post-Vânzare: Suntem aici pentru a vă oferi asistență și suport în orice problemă sau întrebare legată de produsele noastre, după finalizarea instalării.

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului dumneavoastră, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și de înaltă calitate în ceea ce privește tâmplăria din PVC. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră și pentru a primi o ofertă personalizată.