Geamuri&Oglinzi

Geamuri si oglinzi 3mm

Industria termopanelor PVC, geamurilor și oglinzilor este în plină expansiune în România. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de calitatea și eficiența energetică a ferestrelor și oglinzilor din locuințele lor, ceea ce a dus la creșterea cererii pentru aceste produse. În acest context, fabrica de termopane PVC, geamuri și oglinzi joacă un rol crucial în industria construcțiilor și amenajărilor interioare.

Geamuri&Oglinzi

Geamuri si oglinzi 4mm

Indiferent dacă aveți nevoie de geamuri pentru ferestre, uși sau alte proiecte, alegerea grosimii potrivite este esențială. Una dintre opțiunile populare este reprezentată de geamurile cu grosime de 4mm, care oferă o combinație ideală între rezistență și estetică.

Geamuri&Oglinzi

Geamuri si oglinzi 5mm

Geamurile de 5mm sunt o alegere excelentă pentru diverse aplicații, de la ferestre și uși până la mobilier și vitrine. Acestea oferă o combinație perfectă între durabilitate și estetică, fiind suficient de rezistente pentru a face față solicitărilor zilnice, dar și suficient de subțiri pentru a permite o transmisie optimă a luminii.

Geamuri&Oglinzi

Geamuri si oglinzi 6mm

La fabrica noastră, utilizăm cele mai moderne tehnologii și materiale de cea mai bună calitate pentru a produce geamuri și oglinzi cu grosimea de 6mm. Echipa noastră de experți se asigură că fiecare produs este fabricat conform celor mai înalte standarde, astfel încât să vă puteți bucura de o calitate superioară și de o durată lungă de viață a produsului.

Geamuri&Oglinzi

Geam reflexiv

Suntem mândri să vă prezentăm cea mai avansată și modernă fabrică de geamuri și oglinzi cu grosime de 7mm din întreaga regiune. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, ne-am specializat în producția și furnizarea de produse de înaltă calitate, care să satisfacă cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Geamuri&Oglinzi

Geamuri si oglinzi 8mm

Cu o grosime de 8mm, geamurile și oglinzile noastre sunt suficient de solide pentru a rezista la uzura zilnică, dar și suficient de ușoare pentru a fi montate și manevrate cu ușurință. Această grosime este ideală pentru diverse aplicații, fie că este vorba de ferestre, uși de duș, balustrade sau mobilier.

Geamuri&Oglinzi

Oglinda mata

Oglinda mata este o alegere deosebită pentru cei care caută un aspect modern și minimalist. Datorită finisajului său mat, această oglindă adaugă un plus de eleganță și rafinament oricărui spațiu. Indiferent dacă o folosești în baie, în dormitor sau în living, oglinda mata va aduce un aer sofisticat în orice încăpere.

Geamuri&Oglinzi

oglinda eglomizata

Oglinda eglomizată este un tip special de oglindă care are o suprafață din sticlă acoperită cu foițe subțiri de aur sau argint și apoi pictată pe partea din spate. Această tehnică a fost dezvoltată în Europa în secolul al XVIII-lea și a devenit populară în special în Franța și Italia. Astăzi, oglinda eglomizată este considerată o adevărată operă de artă și este apreciată pentru frumusețea și eleganța sa.

Geamuri&Oglinzi

Sticla cabine dus

Cabinele de duș din sticlă nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, dar oferă și o serie de beneficii practice. Natura transparentă a sticlei permite luminii naturale să curgă liber prin spațiu, făcând baia să se simtă mai luminoasă și mai spațioasă.

Geamuri&Oglinzi

balustrada sticla

Sticla securizată folosită pentru balustrade este rezistentă la impact și la temperaturi extreme, ceea ce o face potrivită pentru utilizare în diverse medii. Aceasta poate fi folosită atât în interior, cât și în exterior, rezistând cu succes la schimbările de temperatură și la acțiunea factorilor externi precum ploaia sau razele UV.

Geamuri&Oglinzi

Prelucrare cant

Prelucrarea cantului reprezintă procesul de finisare și șlefuit a marginilor geamurilor și oglinzilor. Acest procedeu are ca scop atât aspectul estetic, cât și siguranța acestora. O margine bine prelucrată nu numai că arată bine, dar previne și riscul de rănire prin tăiere.

Geamuri&Oglinzi

Prelucrare faset

Fasetarea este un proces de finisare a marginilor geamurilor și oglinzilor, care le conferă un aspect elegant și atrăgător. Prin prelucrarea faset, marginile sunt lustruite și șlefuite într-un unghi specific, creând o suprafață netedă și strălucitoare.

Geamuri&Oglinzi

Sticla Printata

Sticla printată este o soluție inovatoare și estetică pentru a transforma aspectul și funcționalitatea incaperilor importante din locuința ta. Indiferent dacă îți dorești un design minimalist, unul colorat sau unul personalizat, sticla printată poate fi adaptată în funcție de preferințele tale.

Geamuri&Oglinzi

Vopsire sticla

Vopsirea sticlei este o tehnică inovatoare care adaugă o nouă dimensiune designului interior și exterior. Cu ajutorul noastru, puteți crea geamuri și oglinzi personalizate, care să se potrivească perfect cu stilul și personalitatea dumneavoastră

Geamuri&Oglinzi

Sticla Securizata

Sticla securizată este un material esențial în industria oglinzilor și are o gamă largă de aplicații în domeniul construcțiilor și designului interior.

Geamuri&Oglinzi

geam delta 2

Descoperă Geam Delta 2, fabrica de geamuri și oglinzi unde calitatea întâlnește eleganța! Oferim produse de cea mai înaltă calitate pentru ferestre, uși, balustrade, baie și mobilier. Avem soluții personalizate pentru toate nevoile tale

Geamuri&Oglinzi

geam spic

Suntem o fabrică specializată în producția și distribuția de geamuri și oglinzi de cea mai înaltă calitate. Oferim o gamă largă de produse, adaptate pentru diverse aplicații și nevoi.

Geamuri&Oglinzi

geam canelat

Sunteți în căutarea unui geam canelat de calitate superioară? Atunci ați ajuns la locul potrivit! Fabrica noastră este specializată în producția și distribuția de geamuri și oglinzi de cea mai înaltă calitate, inclusiv geamuri canelate.

Geamuri&Oglinzi

geam low e

Geamul Low E este un tip de geam special, care reduce pierderile de căldură și îmbunătățește eficiența energetică a clădirilor. Aflați despre avantajele utilizării geamului Low E și utilizările sale într-o varietate de aplicații.

Geamuri&Oglinzi

geam 4s

Geam 4S - Fabrica de Geamuri și Oglinzi! Sunteți în căutarea geamurilor și oglinzilor perfecte pentru casa sau biroul dumneavoastră? Suntem specializați în producția și furnizarea de geamuri și oglinzi de cea mai înaltă calitate.

Geamuri&Oglinzi

geam duplex

Geamul duplex reprezintă o inovație în domeniul geamurilor, fiind alcătuit din două sau mai multe straturi de sticlă, separate printr-un strat de folie de polivinil butiral (PVB). Acest strat de PVB asigură o aderență puternică între straturile de sticlă, conferind geamului duplex o rezistență sporită la impact și o siguranță superioară.

Geamuri&Oglinzi

Sticla Rotunda

Oferim o gamă variată de produse din sticlă și oglinzi de formă rotundă, adaptate nevoilor și preferințelor tale. Calitate și inovație sunt valorile noastre de bază

Geamuri&Oglinzi

Geam Chinchila

Geamul Chinchila este un tip de geam decorativ care imită aspectul unui geam cu textură gravată. Acesta este obținut prin presarea unui strat de sticlă topită între două role gravate, care îi conferă o suprafață cu aspect granulat și mat

Geamuri&Oglinzi

Oglinda Persiana

Geamuri&Oglinzi

Tamplarie Pvc

Dacă ești în căutarea unei soluții durabile și eficiente pentru înlocuirea ferestrelor și ușilor din locuința ta, tamplaria PVC este alegerea perfectă. Indiferent dacă vrei să îmbunătățești izolația termică și fonică sau să reduci costurile cu încălzirea și climatizarea, tamplaria PVC este soluția inteligentă.

Geamuri&Oglinzi

Fabrica Geamuri Si Oglinzi

La fabrica noastră, punem accentul pe calitate. Folosim materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a produce geamuri și oglinzi rezistente, durabile și cu un aspect impecabil. Fiecare produs este supus unor riguroase teste de calitate pentru a vă asigura că veți primi doar cele mai bune produse.

Geamuri&Oglinzi

Fatade de sticla